Αποτρίχωση

Η «μάχη κατά της τριχοφυΐας» δεν έχει εποχή. Μάλιστα οι περισσότεροι για να βγουν νικητές σε αυτή την μάχη δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το μυστικό της επιτυχημένης αποτρίχωσης είναι το κατάλληλο σύστημα αποτρίχωσης, η εμπειρία και η γνώση. Στη Βιοαισθητική τα διαθέτουμε όλα αυτά.Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι η οριστική αποτρίχωση με το σύστημα Epilysis , η Ριζική αποτρίχωση με χρυσή βελόνα και η απλή αποτρίχωση.

Οριστική αποτρίχωση

Στη Βιοαισθητική ασχολούμαστε με την οριστική αποτρίχωση εδώ και τριάντα χρόνια, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Είμαστε οι πρώτοι που το 2000 φέραμε από την Αμερική στην Ελλάδα το σύστημα αποτρίχωσης Light Sheer της Lumenis, το πλέον ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα οριστικής αποτρίχωσης. Το 2012 ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας με το 4ης γενιάς μηχάνημα Light Sheer της Lumenis. Η οριστική αποτρίχωση εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα σε άνδρες και γυναίκες,

σε περιοχές με τριχοφυΐα όπως:
 • Πρόσωπο (άνω χείλος,μάγουλα, πηγούνι,ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
 • Λαιμός και αυχένας
 • Στήθος και ντεκολτέ
 • Χέρια, μασχάλη
 • Κοιλία, γλουτοί, μέση, πλάτη, μπικίνι, πόδια

Για να μάθετε περισσότερα για την οριστική αποτρίχωση διαβάστε το σχετικό άρθρο.Στη Βιοαισθητική ο μέσος όρος είναι 6-7 επισκέψεις. Υπάρχουν όμως αρκετές περιπτώσεις που ακόμη και 4 επισκέψεις αρκούν για να απαλλαγεί κάποιος οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Εάν σας πουν ότι για την οριστική αποτρίχωση σας απαιτούνται πάνω από 12 επισκέψεις θα πρέπει να προβληματιστείτε μήπως η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι περιορισμένης αποτελεσματικότητας.

Καλοκαιρινές προσφορές αποτρίχωσης
με Light Sheer της Lumenis

15 € άνω χείλος
23 € πηγούνι
23 € φαβορίτες
39 € αυχένας
29 € κοιλιά
35 € μπικίνι
49 € χέρια
29 € μασχάλες

Ριζική αποτρίχωση

Επιπρόσθετα στη Βιοαισθητική κατέχουμε πολύ καλά την τεχνική της ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα, την οποία εφαρμόζουμε κυρίως στις λευκές τρίχες αλλά όχι μόνο. Η μέθοδος που εφαρμόζουμε είναι η αμερικάνικη Blend S με χρυσή τριχοειδή βελόνα. Η αποτρίχωση με βελόνα είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθώς με την διοχέτευση ηλεκτρισμού καταστρέφει απευθείας τη ρίζα της τρίχας. Απαιτεί εμπειρία και είναι χρονοβόρα καθώς πρέπει να χτυπηθούν μία μία οι τρίχες στο κατάλληλο βάθος, ώστε να μη δημιουργηθούν σημάδια.

Αισθητική προσώπου

Στην ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ αντιμετωπίζουμε τα σημάδια κούρασης,τις ρυτίδες έκφρασης,τους λεκέδες,τις ουλές,τους μαύρους κύκλους,τα σημάδια,την ακμή χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες μεθόδους. Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν θεραπείες με φυσικά προϊοντα, αναίμακτο lifting προσώπου με COAX RF και LPG Endermolift.

Ανανέωση προσώπου με φυσικά προϊοντα

Χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματικά προϊοντα κορυφαίων οίκων που είναι φιλικά με το δέρμα και πολύ αποτελεσματικά. Εφαρμόζουμε φυσικούς τρόπους και αξιοποιούμε τις δυνάμεις της φύσης.

Super Vitamin Therapy

Αφαιρεί τα σημάδια κούρασης,ενυδατώνει βαθιά και διεγείρει τους ινοβλάστες χαρίζοντας ισσοροπία.

Microderma Abression

Χαρίζει λείο,απαλό,βελούδινο δέρμα.Διώχνει σημάδια και ουλές.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία δεν είναι ένας συγκεκριμένος τύπος θεραπείας, αλλά μία τεχνική, που μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων. Πραγματοποιείται με την έγχυση διαφόρων ουσιών μέσα ή κάτω από το δέρμα. Για την καλύτερη διασπορά των ουσιών στο μεσόδερμα, χρησιμοποιούμε roller του οποίου οι βελόνες μπαίνουν στην επιδερμίδα προκαλώντας μικροτραυματισμούς. Αυτοί οι μικροτραυματισμοί αυξάνουν και την αιμάτωση του δέρματος με τον σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Έτσι επιτυγχάνουμε σύσφιξη της επιδερμίδας, γέμισμα των λεπτών ρυτίδων ή ουλών και ενυδάτωση. Στη Βιοαισθητική κάνουμε μεσοθεραπεία στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας βιταμινούχο κοκτέιλ, φυτοβλαστοκύτταρα και υαλουρονικό οξύ. Στην πράξη, παρατηρούμε μία βελτίωση της υφής του δέρματος, το οποίο γίνεται πιο λείο, πιο φωτεινό και πιο ελαστικό.

Αναίμακτο lifting προσώπου με COAX RF

Με τη Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα του COAX RF για πρώτη φορά μπορούμε να εισχωρίσουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και του υποδόριοι λίπους και να πετύχουμε σύσφιξη με αναγέννηση στις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου, ενώ δημιουργείται λιποδυστροφία στα λιποκύτταρα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ η διαδικασία αποκατάστασης στους ιστούς συνεχίζεται. Έτσι το δέρμα γίνεται αισθητά νεότερο, η περιοχή σφίγγει ορατά και ανορθώνεται θεαματικά, ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα προστατεύεται. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις θεραπείες που βασίζονται στο COAX CRF που

εφαρμόζονται:
 • Στο μέτωπο για την καταπολέμηση των ρυτίδων και την τόνωση των βλεφάρων
 • Γύρω από τα μάτια για τις ρυτίδες και σακούλες(eye lifting)
 • Γύρω από το στόμα για τις ρυτίδες
 • Στα μάγουλα για σύσφιξη και ανόρθωση
 • Στο περίγραμμα προσώπου για αναμόρφωση(lifting oval προσώπου)
 • Λαιμός για ρυτίδες και χαλάρωση

Με 3-6 συνεδρίες, διάρκειας περίπου 40 λεπτών η κάθε μία, το δέρμα γίνεται λείο, φωτεινό και αποκτά νεανική όψη. Το πρόσωπο αποκτά ένα πολύ όμορφο περίγραμμα. Τα ζυγωματικά τονίζονται, το μέτωπο και τα άνω βλέφαρα ανορθώνονται, ενώ μειώνονται οι σακούλες στα κάτω βλέφαρα με αποτέλεσμα ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα. Παράλληλα οι ρυτίδες γίνονται πιο απαλές, η χαλάρωση στο λαιμό μειώνεται κατά 75%. Όλα αυτά χωρίς καμία παρενέργεια. Δείτε τα αποτελέσματα του COAX RF.

Προσφορές Coax CRF

Lifting Ματιών και Ανόρθωση Βλεφάρων
μόνο με 45€!

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση
από 40€!

Lifting προσώπου με LPG Endermolift

Η LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση με τα συστήματα CELLU M6, σας παρουσιάζει τη μέθοδο Endermolift, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας. Η μέθοδος Endermolift προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και μια υγιή και απόλυτα φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας. Η επιδερμίδα σας γίνεται λεία και αποπνέει ανανέωση σαν να έχετε κάνει lifting.

η θεραπεία με την μέθοδο Endermolift:
 • Αναζωογονεί την κουρασμένη και θολή όψη του προσώπου επιφέροντας οξυγόνωση στο δέρμα
 • Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια , αποσυμφορεί τα πρησμένα μάτια και σβήνει τους μαύρους κύκλους.
 • Συσφίγγει το δέρμα πυκνώνοντάς το σε βάθος.
 • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες με φυσικό τρόπο εκ των έσω
 • Αδυνατίζει το διπλοσάγονο και σμίλευει το περίγραμμα του προσώπου
 • Παρέχει ολοκληρωτική θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο, το λαίμο και το ντεκολτέ
Συνεδρία με τη συνεδρία τα αποτέλεσμα προστίθενται για να καταλήξουν συνολικά στο γέμισμα των ρυτίδων, τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του προσώπου και τη γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας. Μάθετε περισσότερα για το LPG Εndermolift.

ΜαρτυρίεςΚαταπολέμηση ακμής

Στην πορεία βοηθήσαμε πολύ κόσμο να απαλλαγεί από την ακμή.Τα αποτελέσματα δεν έρχονται ως δια μαγείας. Χρησιμοποιούμε μόνο επαγγελματικά προϊοντα κορυφαίων οίκων που είναι φιλικά με το δέρμα και πολύ αποτελεσματικά. Εφαρμόζουμε φυσικούς τρόπους και αξιοποιούμε τις δυνάμεις της φύσης.

Facial Amino Care

Καθαρίζει,αποτοξινώνει,εξισσοροπεί.Αναπλάθει σε βάθος.Χαρίζει λάμψη.Καθαρισμός με ενζυματικούς κρυστάλλους.

Deep Phyto Peeling

Χαρίζει καινούργιο, λαμπερό δέρμα σε 7 ημέρες.Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις ατροφίας,σημαδιών,ουλών, ακμής και δερματικών προβλημάτων.

Στη Βιοαισθητική διαθέτουμε προγράμματα καθαρισμου προσώπου για ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων. Το πρόγραμμα Μax περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό και συνίσταται στα δύσκολα περιστατικά ενώ το πρόγραμμα Express για τις πιο ήπιες περιπτώσεις. Πολλές φορές, γίνεται χρήση του συστήματος Epilysis για τα δύσκολα σημεία.

Αδυνάτισμα

Τα περιττά κιλά φαίνεται ότι δεν επηρεάζουν μόνο την υγεία, αλλά μπορεί να αποτελέσουν πλήγμα για την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Οι εξαντλητικές δίαιτες, η επίπονη και τακτική φυσική άσκηση μπορεί να μην επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη Βιοαισθητική, το αδυνάτισμα είναι πιο εύκολο από ποτέ με την εφαρμογή των πιο εξελιγμένων μεθόδων και θεραπειών οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Χρησιμοποιούμε τις πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους αναίμακτης λιποαναρρόφησης όπως την κρυολιπόλυση και την σπηλαίωση αλλά και άλλες μεθόδους αδυνατίσματος βασισμένες στο LPG Lipomassage και Proellixe.

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με Κρυολιπόλυση CoolshapingΗ Κρυολιπόλυση Coolshaping της Βιοαισθητικής είναι ένα νέας τεχνολογίας σύστημα αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Καταστρέφει αναίμακτα τα λιποκύτταρα από περιοχές με μεγάλη ή με επίμονη συγκέντρωση λίπους που αντιστέκονται στις δίαιτες και την γυμναστική. Η Κρυολιπόλυση με την χρήση ελεγχόμενου ψύχους προκαλεί την οριστική νέκρωση των λιποκυττάρων. Με τρόπο φυσικό και εντελώς ακίνδυνο δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόνο 3 συνεδρίες και ήρθε να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Εφαρμόζεται με επιτυχία
 • στην περιοχή της κοιλιάς
 • σε μηρούς και γάμπες
 • στα love handles
 • στα μπράτσα

Με το σύστημα Coolshaping της Βιοαισθητικής μπορούμε να εφαρμόσουμε 2 κεφαλές συγχρόνως, οι οποίες θα ψύξουν την επιθυμητή περιοχή με το υποδόριο λίπος. Eίναι το πιο δυνατό και ασφαλές σύστημα κρυολιπόλυσης. Οι κεφαλές του έχουν περιμετρική επιφάνεια ψύξης, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό στο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα ασφαλές από τοπικά κρυοπαγήματα. Για να μάθετε περισσότερα για την κρυολιπόλυση διαβάστε το σχετικό άρθρο.

Θεραπείες LPG LipomassageΜε το LIPOMASSAGE, η LPG διεγείρει την ομορφιά σας! Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μια φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με το χρόνο, με αποτέλεσμα δυσμενή επακόλουθα στην εμφάνισή σας, όπως αύξηση όγκου και κυτταρίτιδα. Η θεραπεία LIPOMASSAGE επανενεργοποιεί την αποβολή λίπους με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών. Η μηχανική διέγερση που προκαλούν οι κύλινδροι της LPG πυροδοτεί βιολογικές αντιδράσεις βαθιά στον λιπώδη και τον συνδετικό ιστό, όπως την ενεργοποίηση της λιπόλυσης και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή η δράση έχει ως αποτέλεσμα μια πιο λεπτή σιλουέτα και ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα.Συγκεκριμένα,

το LPG Lipomassage:
 • Αδυνατίζει το πάνω μέρος του σώματος χαρίζοντας μια πιο δυνατή κοιλιά και μέση.
 • Αδυνατίζει τα saddlebags και τους μηρούς λειαίνοντας την κυτταρίτιδα
 • Χαρίζει μια πιο αδύνατη και σμιλευμένη σιλουέτα
 • Αναπυκνώνει το δέρμα εις βάθος,ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και μειώνει την κυτταρίτιδα

Στη Βιοαισθητική διαθέτουμε το πιο μεγάλο μηχανημα Cellu M6 της LPG, μία παγκόσμια καινοτομία που αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

ΜαρτυρίεςΑντιμετώπιση κυτταρίτιδας

Περίπου το 80% των γυναικών έχει κάποιο βαθμό κυτταρίτιδας , αποτέλεσμα συσσωρευμένων λιποκυττάρων που προσδίδουν στο δέρμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Συνήθως εντοπίζεται στη περιοχή γύρω από τους γλουτούς , τους μηρούς , και τους γοφούς και κυρίως σε γυναίκες. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος υπέρβαρος ή κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας για να έχει κυτταρίτιδα. Ακόμα και αδύνατες και νέες γυναίκες εμφανίζουν κάποιο είδος κυτταρίτιδας. Στην Βιοαισθητική την αντιμετωπίζουμε με τις μεθόδους COAX RF,Proellixe και LPG Lipomassage.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με το Coax RF

Η συσκευή χρησιμοποιεί υπερήχους cavitation και ραδιοσυχνότητες. Οι υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας που εκπέμπει η συσκευή απελευθερώνουν το λίπος με τη μορφή μικροφυσαλλίδων. Η ραδιοσυχνότητα αυξάνει τη θερμοκρασία των λιποκυττάρων, τα διασπά, και τα στέλνει στα λεμφογάγγλια για να αποβληθούν με φυσικό τρόπο από το σώμα. Μειώνοντας τον αριθμό των λιποκυττάρων και επιδρώντας στην εσωτερική δομή του λίπους ,η περιοχή υπό θεραπεία γίνεται πιο λεία και αποκτά ελαστικότητα. Η ραδιοσυχνότητα επίσης προκαλεί μία ήπια συστολή η οποία συσφίγγει ορατά τη περιοχή με πιο εμφανή αποτελέσματα στους γλουτούς... μάθετε περισσότερα.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με το Proellixe

Το μοναδικό μηχάνημα παλμικών δονήσεων-ταλαντώσεων με το καινοτόμο σύστημα Vibrorollage. Μόνο 15 λεπτά ανά συνεδρία αρκούν για να έχουμε τα άριστα αποτελέσματα των παλμικών δονήσεων. Η χρήση του Proellixe είναι απλή και απολαμβάνεις την άσκηση με ευκολία και με λιγότερη προσπάθεια. Απλά ανεβαίνετε στην πλατφόρμα του Proellixe και νιώθετε σαν χιλιάδες μικροκύλινδροι να κάνουν μασάζ σε όλο σας το σώμα.

Η τεχνολογία του Proellixe προσφέρει πολλά θετικά:
 • Βελτιώνει την φλεβικής κυκλοφορίας μειώνοντας το πρήξιμο
 • Διεγείρει τη βιοσύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης στους ιστούς
 • Η σιλουέτα , η επιδερμίδα και η εμφάνιση βελτιώνονται από συνεδρία σε συνεδρία
 • Ενδυναμώνει τους βασικούς μύες και βελτιώνει τη στάση του σώματος

Είναι ένα μηχάνημα χωρίς παρενέργειες με χαμηλό κόστος.

Μάθετε περισσότερα