• 2410 255050

Συχνές Ερωτήσεις

Εξαρτάται από το μέγεθος της βλάβης. Όσο πιο βαθιές είναι οι βλάβες ή αν διάρκεια της ακμής είναι μεγάλη τότε τα σημάδια είναι πιο αισθητά. Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, μεγάλο ρόλο παίζει και το γονίδιο. Επίσης πρέπει να επισημάνουμε ότι οι θεραπείες ακμής με πολύ επιθετικά σκευάσματα κάνουν το δέρμα υπερευαίσθητο και προξενούν αλλοίωση στη δομή του, πολλές φορές μη αναστρέψιμη, Γι' αυτό στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΔΗ χρησιμοποιούμε μόνο φιλικά προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά είναι kosmeceutical, τα φέρνουμε από την Αμερική, δεν ερεθίζουν και πέρα από την αντιμετώπιση της ακμής συντελούν στην πλήρη επαναφορά του δέρματος.
Η ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΔΗ έχει αποδεδειγμένα πολύ γρήγορα αποτελέσματα. .Κατά μέσο όρο χρειάζονται 3- 6 επισκέψεις. Εξαρτάται από την περιοχή που θα εφαρμοστεί το Laser και την πυκνότητα της τριχοφυΐας. Ήδη από την πρώτη επίσκεψη η μείωση της τριχοφυΐας είναι εντιπωσιακή.
Όλες οι επιστημονικές σχολές ανά τον κόσμο συμφωνούν ότι πρέπει να χάνουμε μάξιμουμ 1 κιλό την εβδομάδα. Ωστόσο εξαρτάται από το ιστορικό του καθενός. Άλλωστε το ωραίο αποτέλεσμα μας το δίνει η απώλεια λίπους, το οποίο ως γνωστόν είναι ελαφρύ μεν αντιαισθητικό δε.
Εξαρτάται από την κατηγορία. Η πλέον δύσκολη περίπτωση είναι το μέλασμα, ενώ το χλόασμα θεωρείται πιο ήπιο. Ωστόσο και οι δύο αυτές κατηγορίες ανταποκρίνονται σε φιλικές και όχι επιθετικές θεραπείες. Με τις επιθετικές μπορεί να έχουμε τελικά αντίθετα αποτελέσματα. Οι κηλίδες. πάλι αντιμετωπίζονται και με τους δύο τρόπους.
Όταν η ανάπτυξη της τριχοφυΐας έχει οριστικοποιηθεί βιολογικά τότε ναι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις τριχοφυΐας. Ωστόσο σε λίγες περιοχές όπως το πηγούνι και ο λαιμός όπου η οριστικοποίηση συνεχίζεται μέχρι τα βαθειά γηρατειά θα πρέπει να γίνεται σποραδικά κάποια συντήρηση(1-2 φορές το χρόνο).
Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ο μέσος όρος είναι 6-7 επισκέψεις. Υπάρχουν όμως αρκετές περιπτώσεις που ακόμη και 4 επισκέψεις αρκούν για να απαλλαγεί κάποιος οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ωστόσο οι 3 επισκέψεις θεωρούμε πως είναι απαραίτητες. Εάν σας πουν ότι για την οριστική αποτρίχωση σας απαιτούνται πάνω από 12 επισκέψεις θα πρέπει να προβληματιστείτε μήπως η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι περιορισμένης αποτελεσματικότητας.
Το κατάλληλο σύστημα αποτρίχωσης, η εμπειρία και η γνώση. Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ τα διαθέτουμε όλα αυτά.
Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ έχουμε συμφέρουσες προσφορές και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να δεσμευτεί με πρόγραμμα αλλά μπορεί να επιλέξει μεμονωμένες επισκέψεις. Ωστόσο θέλει προσοχή διότι το πολύ φθηνό μπορεί «να κοστίσει ακριβά» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ακριβό είναι πάντα το καλύτερο.
Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ αποφεύγουμε να ξυρίζουμε την περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε, προλαμβάνοντας έτσι προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο την επιτυχία της μεθόδου.
Είναι δυνατόν να γίνει αποτρίχωση και το καλοκαίρι αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη χρωματική διαφορά μεταξύ της τρίχας και του δέρματος.