• 2410 255050

Οριστική αποτρίχωση με το σύστημα Epilysis

Οριστική αποτρίχωση με Laser

Η αποτρίχωση με laser είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για τη μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος και του προσώπου. Η δέσμη φωτός του laser επενεργεί μόνο επιφανειακά και δεν διεισδύει σε βάθος. Το laser αποτρίχωσης ουσιαστικά είναι φως που ενεργεί μόνο στη μελανίνη της τρίχας και δεν έχει καμία επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, όπως οι διάφοροι αδένες.

Η laser αποτρίχωση υπερτερεί των άλλων μεθόδων. Ωστόσο

είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν:
 • Kαλή γνώση του αντικειμένου, γιατί τότε μόνο είναι μια απλή υπόθεση
 • Εξοπλισμό που δίνει με ασφάλεια λύσεις σε ευρύ φάσμα περιπτώσεων
 • Εμπειρία, γιατί κάθε περιοχή έχει τη δική της συμπεριφορά και ανταπόκριση
 • Δεξιότητα και επιμέλεια γιατί τότε μόνο έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα άριστα αποτελέσματα

Στη Βιοαισθητική Μακρίδη ασχολούμαστε με την οριστική αποτρίχωση εδώ και τριάντα χρόνια, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Είμαστε οι πρώτοι που το 2000 φέραμε από την Αμερική στην Ελλάδα το σύστημα αποτρίχωσης Light Sheer της Lumenis, το πλέον ασφαλές και αποτελεσματικό σύστημα οριστικής αποτρίχωσης. Το 2012 ανανεώνουμε τον εξοπλισμό και εισάγουμε το 4ης γενιάς μηχάνημα Light Sheer της Lumenis.

Η μοναδικότητα του έγκειται στο γεγονός ότι:
 • Διαθέτει επιλεκτική απορρόφηση μόνο από τις τρίχες με αποτέλεσμα την εξάλειψη τους
 • Διαθέτει διπλό σύστημα ψύξης της επιδερμίδας, ώστε να την αφήνει άθικτη τους άλλους ιστούς
 • Άντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων από τις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες έως τις έγχρωμες.

Περιοχές που εφαρμόζεται

Η οριστική αποτρίχωση με το σύστημα Epilysis εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα σε άνδρες και γυναίκες,

όπως:
 • Πρόσωπο (άνω χείλος,μάγουλα, πηγούνι,ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
 • Λαιμός και αυχένας
 • Στήθος και ντεκολτέ
 • Χέρια, μασχάλη
 • Κοιλία, γλουτοί, μέση, πλάτη, μπικίνι, πόδια

Πότε πρέπει να επιλέγουμε την οριστική αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους. Μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία όταν το πρόσωπό μας είναι καθαρό από αντιαισθητικές τρίχες αλλά και όταν μικρές ή μεγάλες περιοχές του σώματος μας είναι μόνιμα απαλλαγμένες από την υπερτρίχωση. Υπάρχουν όμως και αρκετοί ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη μόνιμη αποτρίχωση.Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις που οι απλοί τρόποι αποτρίχωσης δημιουργούν ερεθισμούς και θυλακίτιδες (σπυράκια) η οριστική αποτρίχωση δίνει λύσεις. Άτομα με ιστορικό κύστης κόκκυγα, θα πρέπει να κάνουν οριστική αποτρίχωση της περιοχής, επειδή η κύστη σχηματίζεται από παγιδευμένες τρίχες στην μεσογλουτιαία χώρα. Ακόμη, η laser αποτρίχωση βελτιώνει το χρώμα και την κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης ενώ προλαμβάνει την επέκταση και διασπορά των θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων (όπως μπικίνι, μασχάλες).

5+1 Ερωτήσεις για την αποτρίχωση

Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ με εμπειρία 32 ετών γνωρίζουμε καλά τον τομέα της αποτρίχωσης και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε μόνιμα αποτελέσματα. Η Βασιλική Μακρίδη απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την αποτρίχωση.

Υπάρχει οριστική αποτρίχωση;

Βεβαίως,αρκεί στην περιοχή να έχει οριστικοποιηθεί βιολογικά η ανάπτυξη της τριχοφυΐας .Τότε το αποτέλεσμα είναι μόνιμο ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις τριχοφυΐας. Ωστόσο σε λίγες περιοχές όπως το πηγούνι και ο λαιμός όπου η οριστικοποίηση συνεχίζεται μέχρι τα βαθειά γηρατειά(στις γυναίκες) θα πρέπει να γίνεται σποραδικά κάποια συντήρηση (1-2 φορές το χρόνο).

Πόσες επισκέψεις απαιτούνται για να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα;

Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ο μέσος όρος είναι 6-7 επισκέψεις. Υπάρχουν όμως αρκετές περιπτώσεις που ακόμη και 4 επισκέψεις αρκούν για να απαλλαγεί κάποιος οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ωστόσο οι 3 επισκέψεις θεωρούμε πως είναι απαραίτητες. Εάν σας πουν ότι για την οριστική αποτρίχωση σας απαιτούνται πάνω από 12 επισκέψεις θα πρέπει να προβληματιστείτε μήπως η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι περιορισμένης αποτελεσματικότητας.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης οριστικής αποτρίχωσης;

Το κατάλληλο σύστημα αποτρίχωσης, η εμπειρία και η γνώση. Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ τα διαθέτουμε όλα αυτά.

Πόσο κοστίζει;

Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ έχουμε συμφέρουσες προσφορές και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να δεσμευτεί με πρόγραμμα αλλά μπορεί να επιλέξει μεμονωμένες επισκέψεις. Ωστόσο θέλει προσοχή διότι το πολύ φθηνό μπορεί «να κοστίσει ακριβά» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ακριβό είναι πάντα το καλύτερο.

Χρειάζεται να ξυρίζουμε την περιοχή πριν την αποτρίχωση;

Στη ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗ αποφεύγουμε να ξυρίζουμε την περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε, προλαμβάνοντας έτσι προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο την επιτυχία της μεθόδου.

Μπορώ να κάνω αποτρίχωση το καλοκαίρι;

Είναι δυνατόν να γίνει αποτρίχωση και το καλοκαίρι αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη χρωματική διαφορά μεταξύ της τρίχας και του δέρματος.
 • By Βασσιλική Μακρίδη
 • 25/07/2015

Άρθρο

Το μηχάνημα Light Sheer

Μαρτυρίες

Προσφορές για πρόσωπο:

>άνω χείλος.....15 €

>πηγούνι.....23 €

>φαβορίτες.....23 €Ο χώροςΠροσφορές για σώμα:

>κοιλιά.....29 €

>χέρια.....49 €

>μπικίνι.....35 €

>μασχάλες.....29 €

>αυχένας.....39 €Διαφημιστικό φυλλάδιοΔημοσιεύσεις