• 2410 255050

Κρυολιπόλυση Coolshaping

Τι είναι η Κρυολιπόλυση Coolshaping;

Η Κρυολιπόλυση Coolshaping της Βιοαισθητικής είναι ένα νέας τεχνολογίας σύστημα αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Καταστρέφει αναίμακτα τα λιποκύτταρα από περιοχές με μεγάλη ή με επίμονη συγκέντρωση λίπους που αντιστέκονται στις δίαιτες και την γυμναστική. Η Κρυολιπόλυση με την χρήση ελεγχόμενου ψύχους προκαλεί την οριστική νέκρωση των λιποκυττάρων. Με τρόπο φυσικό και εντελώς ακίνδυνο δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόνο 3 συνεδρίες και ήρθε να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Εφαρμόζεται με επιτυχία
  • στην περιοχή της κοιλιάς
  • σε μηρούς και γάμπες
  • στα love handles
  • στα μπράτσα

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης της Κρυολιπόλυσης;

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα λιποκύτταρά μας είναι πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του κρύου σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματός μας. Όταν αυτά ψυχθούν με ελεγχόμενο τρόπο, κρυσταλλοποιούται και πεθαίνουν χωρίς να υποστούν βλάβη οι γύρω ιστοί (δέρμα, νεύρα, αγγεία,μύες κτλ ). Στους επόμενους τρεις μήνες τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται (φάση απόπτωσης) με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα την οριστική μείωση των λιποαποθηκών από τα δύσκολα σημεία.


Ποιος είναι ο τρόπος εφαρμογής του Coolshaping;

Με το σύστημα Coolshaping της ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ μπορούμε να εφαρμόσουμε 2 κεφαλές συγχρόνως, οι οποίες θα ψύξουν την επιθυμητή περιοχή με το υποδόριο λίπος. Eίναι το πιο δυνατό και ασφαλές σύστημα κρυολιπόλυσης. Οι κεφαλές του έχουν περιμετρική επιφάνεια ψύξης, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό στο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα ασφαλές από τοπικά κρυοπαγήματα.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία;

Ο χρόνος που απαιτείται για την ψύξη των λιποκυττάρων είναι τουλάχιστον 60 λεπτά.Προσοχή, στην αγορά προσφέρονται θεραπείες κρυολιπόλυσης διάρκειας μόνο 30 λεπτών από μηχανήματα ανεπαρκή,φθηνά και επισφαλή που αν εφαρμοστούν για περισσότερη ώρα προκαλούν κρυοπαγήματα.

Είναι επώδυνη ή επικίνδυνη η θεραπεία;

Όχι καθόλου. Η θεραπεία είναι απλή και ανώδυνη. Στην αρχή της θεραπείας υπάρχει ήπια αίσθηση τραβήγματος του δέρματος αλλά υποχωρεί στα πρώτα λεπτά. Μετά την εφαρμογή, μπορεί να παραμείνει μια τοπική ερυθρότητα που υποχωρεί σύντομα. Πιθανά ανεπιθύμητα συμπτώματα είναι η εμφάνιση οιδήματος, υπερευαισθησίας ή η αίσθηση μικροτσιμπημάτων στη περιοχή της θεραπείας. Όλα αυτά όμως είναι προσωρινά και υποχωρούν πλήρως μετά από 5-10 ημέρες. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ανα περιοχή;

Κατά μέσο ορο χρειάζονται μόνο 3-4 συνεδρίες στην ίδια περιοχή.

Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;

Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 30 ημέρες για την επόμενη επανάληψη στην ίδια περιοχή. Μπορούμε όμως την ίδια ημέρα να εφαρμόσουμε κρυολιπόλυση μέχρι και σε 4 διαφορετικά σημεία.

Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται προοδευτικά ορατά από τις πρώτες 20-30 ημέρες με το τελικό αποτέλεσμα της κάθε συνεδρίας στους 3 μήνες. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι με την πρώτη συνεδρία η μείωση του υποδόριου λίπους είναι της τάξεως του 25% με μέγιστο 45-50% μετά από τις 3 συνεδρίες.

Είμαι κατάλληλος για την θεραπεία;

Εάν προσέχεται την διατροφή σας, δεν έχετε μεγάλη διαφορά από το κανονικό βάρος αλλά έχετε συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος σας το οποίο δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με διατροφή και γυμναστική ,τότε η Κρυολιπόλυση θα σας δώσει οριστική λύση. Επίσης, εάν είστε υπέρβαρος αλλά όχι παχύσαρκος και προσέχετε τη διατροφή σας, η Κρυολιπόλυση θα σας βοηθήσει να χάσετε οριστικά λίπος από τις πλέον επίμαχες ζώνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι πληροφορίες αυτές ισχύουν μόνο για το σύστημα Coolshaping της ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.

  • By Βασσιλική Μακρίδη
  • 25/07/2015